文献
J-GLOBAL ID:201702217532508026
整理番号:17A0702403
サポートベクトルマシンと結合した薄層クロマトグラフィーと表面増強Raman分光法を用いたホットポット調味料におけるPericarpium papaverisの迅速検出【Powered by NICT】
Rapid detection of Pericarpium papaveris in hot pot condiments using thin-layer chromatography and surface enhanced Raman spectroscopy combined with a support vector machine
著者 (5件):
Hu Xiaopeng
(Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China. fangguozhen@tust.edu.cn s.wang@tust.edu.cn)
,
Fang Guozhen
,
Han Ailing
,
Liu Jingmin
,
Wang Shuo
資料名:
Analytical Methods
(Analytical Methods)
巻:
9
号:
14
ページ:
2177-2182
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2324A
ISSN:
1759-9660
CODEN:
AMNECT
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)