文献
J-GLOBAL ID:201702217724528329
整理番号:17A0445914
chia種子蛋白質ゴム複合体コアセルベート中にカプセル化されたchia種子油の消化挙動【Powered by NICT】
Digestion behaviour of chia seed oil encapsulated in chia seed protein-gum complex coacervates
著者 (6件):
Timilsena Yakindra Prasad
(School of Applied Sciences, RMIT University, Melbourne, VIC, 3083, Australia)
,
Timilsena Yakindra Prasad
(CSIRO Manufacturing, Clayton South, VIC, 3169, Australia)
,
Adhikari Raju
(CSIRO Manufacturing, Clayton South, VIC, 3169, Australia)
,
Barrow Colin J.
(Centre for Chemistry and Biotechnology, Deakin University, Geelong, VIC, 3217, Australia)
,
Adhikari Benu
(School of Applied Sciences, RMIT University, Melbourne, VIC, 3083, Australia)
,
Adhikari Benu
(CSIRO Manufacturing, Clayton South, VIC, 3169, Australia)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
66
ページ:
71-81
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)