文献
J-GLOBAL ID:201702217768298862
整理番号:17A0367810
抽出過程における酵母によるTaggiascaエキストラバージンオリーブ油のコロニー形成【Powered by NICT】
Taggiasca extra virgin olive oil colonization by yeasts during the extraction process
著者 (3件):
Ciafardini G.
(Department of Agricultural, Environmental and Food Sciences, University of Molise, Via De Sanctis, I-86100, Campobasso, Italy)
,
Cioccia G.
(Department of Agricultural, Environmental and Food Sciences, University of Molise, Via De Sanctis, I-86100, Campobasso, Italy)
,
Zullo B.A.
(Department of Agricultural, Environmental and Food Sciences, University of Molise, Via De Sanctis, I-86100, Campobasso, Italy)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
62
ページ:
58-61
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)