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J-GLOBAL ID:201702217884106787   整理番号:17A0366938

希酸浸漬による蒸気フラッシュ爆発により支援された大豆粉から抽出した構造特性と蛋白質の物理化学的性質【Powered by NICT】

Structural characterization and physicochemical properties of protein extracted from soybean meal assisted by steam flash-explosion with dilute acid soaking
著者 (5件):
Zhang Yanpeng
(College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, Hubei, China)
Yang Ruijin
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China)
Zhang Weinong
(College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, Hubei, China)
Hu Zhixiong
(College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, Hubei, China)
Zhao Wei
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu, China)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 219  ページ: 48-53  発行年: 2017年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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