文献
J-GLOBAL ID:201702217953209151
整理番号:17A1178429
ハルビンドライソーセージと選択されたプロバイオティクスから分離した乳酸菌のプロバイオティック特性のin vitroでの比較【Powered by NICT】
In vitro comparison of probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Harbin dry sausages and selected probiotics
著者 (5件):
Han Qi
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, Heilongjiang 150030, China)
,
Kong Baohua
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, Heilongjiang 150030, China)
,
Chen Qian
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, Heilongjiang 150030, China)
,
Sun Fangda
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, Heilongjiang 150030, China)
,
Zhang Huan
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, Heilongjiang 150030, China)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
32
ページ:
391-400
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)