文献
J-GLOBAL ID:201702218124261564
整理番号:17A0405773
グミ栄養補助食品中の長鎖オメガ-3多価不飽和脂肪酸(PUFA)の定量化のための新しい方法【Powered by NICT】
A novel method for the quantification of long-chain omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) in gummy dietary supplements
著者 (2件):
Li Ziyi
(Joint Institute for Food Safety and Applied Nutrition, University of Maryland, 5145 Campus Drive, Patapsco Building Suite 2134, College Park, MD 20742-6730, USA)
,
Srigley Cynthia T.
(Center for Food Safety and Applied Nutrition, Food and Drug Administration, 5001 Campus Drive, College Park, MD, USA)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
56
ページ:
1-10
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)