文献
J-GLOBAL ID:201702218365886890
整理番号:17A1484002
りん酸化されたカボチャ澱粉の熱的及びレオロジー的性質に及ぼす改質条件の影響【Powered by NICT】
Effect of conditions of modification on thermal and rheological properties of phosphorylated pumpkin starch
著者 (2件):
Przetaczek-Roznowska Izabela
(Department of Food Analysis and Evaluation of Food Quality, University of Agriculture in Krakow, Poland)
,
Fortuna Teresa
(Department of Food Analysis and Evaluation of Food Quality, University of Agriculture in Krakow, Poland)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
104
号:
PA
ページ:
339-344
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)