文献
J-GLOBAL ID:201702218402758331
整理番号:17A0309681
異なるガスバリア性の高分子パウチにおけるマイクロ波支援熱殺菌したマッシュポテトのシェルフライフのモデル化【Powered by NICT】
Shelf-life modeling of microwave-assisted thermal sterilized mashed potato in polymeric pouches of different gas barrier properties
著者 (5件):
Zhang Hongchao
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Tang Zhongwei
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Rasco Barbara
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Tang Juming
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA 99164-6120, USA)
,
Sablani Shyam S.
(Department of Biological Systems Engineering, Washington State University, Pullman, WA 99164-6120, USA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
183
ページ:
65-73
発行年:
2016年08月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)