文献
J-GLOBAL ID:201702218837702130
整理番号:17A1417046
フライ用食用油脂中の総極性物質と芳香族縮合炭化水素の関係
Relationship between total polar components and polycyclic aromatic hydrocarbons in fried edible oil
著者 (3件):
AN Ke-Jing
(Henan Univ. Technol., Zhengzhou, CHN)
,
LIU Yu-Lan
(Henan Univ. Technol., Zhengzhou, CHN)
,
LIU Hai-Lan
(Henan Univ. Technol., Zhengzhou, CHN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
9
ページ:
1596-1605
発行年:
2017年09月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)