文献
J-GLOBAL ID:201702219048914154
整理番号:17A1712515
カロチノイドバイオアベイラビリティ決定因子の概観:食事因子から宿主遺伝的変異【Powered by NICT】
Overview of carotenoid bioavailability determinants: From dietary factors to host genetic variations
著者 (2件):
Desmarchelier Charles
(NORT, Aix-Marseille Universite, INRA, INSERM, 13005, Marseille, France)
,
Borel Patrick
(NORT, Aix-Marseille Universite, INRA, INSERM, 13005, Marseille, France)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
69
号:
PB
ページ:
270-280
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)