文献
J-GLOBAL ID:201702219075546144
整理番号:17A0325503
ホエー蛋白質で安定化したβ-カロテン乳濁液のマイクロレオロジー特性と物理化学的安定性に及ぼす亜麻仁ガムの影響【Powered by NICT】
The influence of flaxseed gum on the microrheological properties and physicochemical stability of whey protein stabilized β-carotene emulsions
著者 (10件):
Xu Duoxia
(Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory for Food Quality and Safety, Beijing Technology & Business University)
,
Qi Yameng
,
Wang Xu
,
Li Xin
,
Wang Shaojia
,
Cao Yanping
,
Wang Chengtao
,
Sun Baoguo
,
Decker Eric
,
Panya Atikorn
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
415-423
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)