文献
J-GLOBAL ID:201702219500566272
整理番号:17A0613998
ベタライン類の化学的性質と酸化防止特性
Chemical and Antioxidant Properties of Betalains
著者 (5件):
SLIMEN Imen Belhadj
(National Agronomic Inst. of Tunisia, Tunis, TUN)
,
SLIMEN Imen Belhadj
(Preparatory Inst. for Scientific and Technical Studies, Tunis, TUN)
,
NAJAR Taha
(National Agronomic Inst. of Tunisia, Tunis, TUN)
,
NAJAR Taha
(Preparatory Inst. for Scientific and Technical Studies, Tunis, TUN)
,
ABDERRABBA Manef
(Preparatory Inst. for Scientific and Technical Studies, Tunis, TUN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
4
ページ:
675-689
発行年:
2017年02月01日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)