文献
J-GLOBAL ID:201702219571020478
整理番号:17A0615449
カードラン/DMSO/水三成分系のゲル化における水の役割
Role of Water in Gelation of Curdlan/DMSO/Water Ternary System
著者 (4件):
Tamai Nobutake
(Graduate School of Bioscience and Bioindustry, Tokushima University)
,
Tada Toshio
(Sumitomo Rubber Industries, Ltd.)
,
Tatsumi Daisuke
(Faculty of Agriculture, Kyushu University)
,
Matsumoto Takayoshi
(Professor Emeritus, Kyoto University)
資料名:
日本レオロジー学会誌
(Journal of the Society of Rheology, Japan)
巻:
45
号:
1
ページ:
49-56(J-STAGE)
発行年:
2016年
JST資料番号:
Z0961A
ISSN:
0387-1533
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)