文献
J-GLOBAL ID:201702219726992910
整理番号:17A1225841
極低温ミクロトームイメージングシステムによる冷凍食品内のミクロからマクロ気泡計測
Microscale to Macroscale Measurement of Bubbles in Frozen Materials with Cryogenic Microtome Spectral Imaging System
著者 (6件):
DO Gabsoo
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
SASE Sadanori
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
BAE Yeonghwan
(Sunchon National Univ., Jeollanam-do, KOR)
,
MAEDA Tatsuro
(Nisshin Foods Inc., Tokyo, JPN)
,
UENO Shigeaki
(Saitama Univ., Saitama, JPN)
,
ARAKI Tetsuya
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
18
号:
3
ページ:
125-133
発行年:
2017年09月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)