文献
J-GLOBAL ID:201702219934130813
整理番号:17A1549460
異なる水分含量と温度でのホエー蛋白質変性の速度論的モデル【Powered by NICT】
A kinetic model for whey protein denaturation at different moisture contents and temperatures
著者 (3件):
Atuonwu James C.
(Department of Chemical Engineering, Loughborough University, Loughborough, Leicestershire, LE11 3TU, UK)
,
Ray Joydeep
(Department of Chemical Engineering, Loughborough University, Loughborough, Leicestershire, LE11 3TU, UK)
,
Stapley Andrew G.F.
(Department of Chemical Engineering, Loughborough University, Loughborough, Leicestershire, LE11 3TU, UK)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
75
ページ:
41-50
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)