文献
J-GLOBAL ID:201702219987670319
整理番号:17A1498501
乾物損失の比較と異なる環境条件下でのAspergillus flavusによる自然または接種後の貯蔵米および玄米のアフラトキシンB_1汚染【Powered by NICT】
Comparison of dry matter losses and aflatoxin B1 contamination of paddy and brown rice stored naturally or after inoculation with Aspergillus flavus at different environmental conditions
著者 (3件):
Martin Castano Sara
(Applied Mycology Group, Environment and AgriFood Theme, Cranfield University, Cranfield, Beds MK43 0AL, UK)
,
Medina Angel
(Applied Mycology Group, Environment and AgriFood Theme, Cranfield University, Cranfield, Beds MK43 0AL, UK)
,
Magan Naresh
(Applied Mycology Group, Environment and AgriFood Theme, Cranfield University, Cranfield, Beds MK43 0AL, UK)
資料名:
Journal of Stored Products Research
(Journal of Stored Products Research)
巻:
73
ページ:
47-53
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0430B
ISSN:
0022-474X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)