文献
J-GLOBAL ID:201702219988105660
整理番号:17A0402102
冷プラズマ処理した米澱粉の機能特性及びレオロジー特性【Powered by NICT】
Functional and rheological properties of cold plasma treated rice starch
著者 (4件):
Thirumdas Rohit
(Department of Food Engineering & Technology, Institute of Chemical Technology, Mumbai, 400019, India)
,
Trimukhe A.
(Department of Physics, Institute of Chemical Technology, Mumbai, 400019, India)
,
Deshmukh R.R.
(Department of Physics, Institute of Chemical Technology, Mumbai, 400019, India)
,
Annapure U.S.
(Department of Food Engineering & Technology, Institute of Chemical Technology, Mumbai, 400019, India)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
157
ページ:
1723-1731
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)