文献
J-GLOBAL ID:201702220125118008
整理番号:17A1384202
「公衆衛生懸念の栄養素の対処における赤身肉の役割【Powered by NICT】
Red meat’s role in addressing ‘nutrients of public health concern’
著者 (3件):
Cashman Kevin D.
(Cork Centre for Vitamin D and Nutrition Research, School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Cashman Kevin D.
(Department of Medicine, University College Cork, Cork, Ireland)
,
Hayes Aoife
(Cork Centre for Vitamin D and Nutrition Research, School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Cork, Ireland)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
132
ページ:
196-203
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)