文献
J-GLOBAL ID:201702220235988709
整理番号:17A0754308
新しい製造法により作製した乳蛋白質粉末の安全性評価【Powered by NICT】
Safety evaluation of a milk-based protein powder produced by a novel manufacturing technique
著者 (3件):
LeBeau A.
(Burdock Group, 859 Outer Road, Orlando, 32814, FL, USA)
,
Matulka R.
(Burdock Group, 859 Outer Road, Orlando, 32814, FL, USA)
,
Comstock B.
(Tamarak Biotics, 7659 N. Pleasant Ave, Fresno, CA 93711, USA)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
103
ページ:
86-101
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)