文献
J-GLOBAL ID:201702220273317460
整理番号:17A0657935
イノンドとケールのコレステロール低下作用の分子機構:食品マトリックス成分の影響【Powered by NICT】
The molecular mechanism of the cholesterol-lowering effect of dill and kale: The influence of the food matrix components
著者 (4件):
Danesi Francesca
(Department of Agri-Food Science and Technology (DISTAL), University of Bologna, Cesena, FC, Italy)
,
Govoni Marco
(BioEngLab, Health Science and Technology - Interdepartmental Center for Industrial Research (HST-CIRI), University of Bologna, Ozzano dell’Emilia BO, Italy)
,
D’Antuono Luigi Filippo
(Department of Agri-Food Science and Technology (DISTAL), University of Bologna, Cesena, FC, Italy)
,
Bordoni Alessandra
(Department of Agri-Food Science and Technology (DISTAL), University of Bologna, Cesena, FC, Italy)
資料名:
Electrophoresis
(Electrophoresis)
巻:
37
号:
13
ページ:
1805-1813
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
A0626B
ISSN:
0173-0835
CODEN:
ELCTDN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)