文献
J-GLOBAL ID:201702220550140385
整理番号:17A0321348
イノシシtaintedフランクフルトソーセージのためのマスキング戦略に向けての期待されるし好性に及ぼす官能経験の影響【Powered by NICT】
The effect of sensory experience on expected preferences toward a masking strategy for boar-tainted frankfurter sausages
著者 (4件):
Kallas Zein
(Centre for Agro-food Economy and Development CREDA-UPC-IRTA, 08860 Castelldefels, Barcelona, Spain)
,
Martinez Beatriz
(Estacion Tecnologica de la Carne, Instituto Tecnologico Agrario, Consejeria de Agricultura y Ganaderia, Junta de Castilla y Leon, 37770 Guijuelo, Salamanca, Spain)
,
Panella-Riera Nuria
(IRTA-Monells, Product Quality program, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona, Spain)
,
Gil Jose Maria
(Centre for Agro-food Economy and Development CREDA-UPC-IRTA, 08860 Castelldefels, Barcelona, Spain)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
54
ページ:
1-12
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)