文献
J-GLOBAL ID:201702220631153066
整理番号:17A0078949
ダイズ脱塩のための電気的脱塩プロセスパラメータの脱塩率と品質に及ぼす影響を研究した。【JST・京大機械翻訳】
Effect of electrodialysis desalination technology parameters on ratio of desalinization and quality of soy sauce
著者 (4件):
Zhang Jianyou
(Ocean College, Zhengjiang University of Technology)
,
Wang Fang
(Ocean College, Zhengjiang University of Technology)
,
Zhou Yao
(Ocean College, Zhengjiang University of Technology)
,
Ding Yuting
(Ocean College, Zhengjiang University of Technology)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
17
ページ:
287-293
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)