文献
J-GLOBAL ID:201702220738023423
整理番号:17A1118476
白色への褐色脂肪組織変換と熱産生に関与する因子:レビュー【Powered by NICT】
Factors involved in white-to-brown adipose tissue conversion and in thermogenesis: a review
著者 (3件):
Montanari T.
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Udine, Italy)
,
Poscic N.
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Udine, Italy)
,
Colitti M.
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Udine, Italy)
資料名:
Obesity Reviews
(Obesity Reviews)
巻:
18
号:
5
ページ:
495-513
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2704A
ISSN:
1467-7881
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)