文献
J-GLOBAL ID:201702220771285721
整理番号:17A1606866
溶液中のカゼインナトリウムとキサンタンの可溶性複合体形成
Study of the formation of soluble complexes of sodium caseinate and xanthan in solution
著者 (3件):
BOUHANNACHE Bouchra
(Univ. Sci. and Technol. Houari Boumediene, Algiers, DZA)
,
HADJSADOK Abdelkader
(Univ. Saad Dahlab de Blida 1, Blida, DZA)
,
TOUABET Abdelkrim
(Univ. Sci. and Technol. Houari Boumediene, Algiers, DZA)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
10
ページ:
3278-3284
発行年:
2017年09月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)