文献
J-GLOBAL ID:201702220783031062
整理番号:17A0614020
クサギカメムシ(Halyomorpha halys)による悪臭成分としての(E)-2-デセナールとトリデカン量に対するワイン醸造工程の影響
Influence of Winemaking Processing Steps on the Amounts of (E)-2-Decenal and Tridecane as Off-Odorants Caused by Brown Marmorated Stink Bug (Halyomorpha halys)
著者 (5件):
MOHEKAR Pallavi
(Oregon State Univ., Oregon, USA)
,
OSBORNE James
(Oregon State Univ., Oregon, USA)
,
WIMAN Nik G.
(Oregon State Univ., Oregon, USA)
,
WALTON Vaughn
(Oregon State Univ., Oregon, USA)
,
TOMASINO Elizabeth
(Oregon State Univ., Oregon, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
4
ページ:
872-878
発行年:
2017年02月01日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)