文献
J-GLOBAL ID:201702220960838230
整理番号:17A1061501
食用oleogel技術の進歩-10年間のレビュー【Powered by NICT】
Advances in edible oleogel technologies - A decade in review
著者 (3件):
Singh A.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
,
Auzanneau F.-I.
(Department of Chemistry, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
,
Rogers M.A.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario N1G2W1, Canada)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
97
ページ:
307-317
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)