文献
J-GLOBAL ID:201702221048606386
整理番号:17A0364904
果実の対流乾燥のモデル化における水分輸送特性の役割と影響【Powered by NICT】
Convective drying of fruit: Role and impact of moisture transport properties in modelling
著者 (3件):
Defraeye Thijs
(Multiscale Studies in Building Physics, Empa, UEberlandstrasse 129, 8600 Duebendorf, Switzerland)
,
Defraeye Thijs
(Chair of Building Physics, ETH Zurich, Stefano-Franscini-Platz 5, 8093 Zuerich, Switzerland)
,
Verboven Pieter
(MeBioS, Department of Biosystems, KU Leuven - University of Leuven, Willem de Croylaan 42, 3001 Heverlee, Belgium)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
193
ページ:
95-107
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)