文献
J-GLOBAL ID:201702221402799186
整理番号:17A1771362
強化蜜蝋オレオゲル:ゲル構造と酸化安定性に及ぼすβ-カロチンの影響【Powered by NICT】
Fortified beeswax oleogels: effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stability
著者 (4件):
Martins Artur J.
(Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus de Gualtar, 4710-057 Braga, Portugal. arturmartins.web@gmail.com)
,
Cerqueira Miguel A.
,
Cunha Rosiane L.
,
Vicente Antonio A.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
11
ページ:
4241-4250
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)