文献
J-GLOBAL ID:201702221517489786
整理番号:17A0079120
豚肉のミオシン構造とフレーバー成分の吸着特性に及ぼす熱処理強度の影響を研究した。【JST・京大機械翻訳】
Effect of heat treatment intensity on structure and binding capacity of volatile compounds of myosin
著者 (6件):
Lu Tong
(School of Marine Sciences, Ningbo University)
,
Lin Junjie
(School of Marine Sciences, Ningbo University)
,
Zhou Changyu
(School of Marine Sciences, Ningbo University)
,
Wang Ying
(The School of Materials Science and Chemical Engineering, Ningbo University)
,
Cao Jinxuan
(School of Marine Sciences, Ningbo University)
,
Pan Daodong
(School of Marine Sciences, Ningbo University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
8
ページ:
285-291
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)