文献
J-GLOBAL ID:201702221576526375
整理番号:17A0321346
経口栄養補助食品の全部分の摂取時の感覚および嗜好スケールの交互時間的領域【Powered by NICT】
Alternating temporal dominance of sensations and liking scales during the intake of a full portion of an oral nutritional supplement
著者 (5件):
Thomas A.
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
van der Stelt A.J.
(Nutricia Research, Nutricia Advanced Medical Nutrition, Utrecht, The Netherlands)
,
Prokop J.
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Lawlor J.B.
(Nutricia Research, Nutricia Advanced Medical Nutrition, Utrecht, The Netherlands)
,
Schlich P.
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, CNRS, INRA, Univ. Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
53
ページ:
159-167
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)