文献
J-GLOBAL ID:201702222741428603
整理番号:17A1461170
遊離および結合フェノール類化合物およびin vitroでの抗酸化特性のためのカシミール(インド)の温帯地方で成長した色素の伝統的イネ栽培品種の特性化【Powered by NICT】
Characterizing the pigmented traditional rice cultivars grown in temperate regions of Kashmir (India) for free and bound phenolics compounds and in vitro antioxidant properties
著者 (2件):
Bhat Farhan M.
(Department of Food Engineering & Technology, Sant Longowal Institute of Engineering & Technology, Longowal, Punjab, 148106, India)
,
Riar Charanjit S.
(Department of Food Engineering & Technology, Sant Longowal Institute of Engineering & Technology, Longowal, Punjab, 148106, India)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
76
ページ:
253-262
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)