文献
J-GLOBAL ID:201702222959014586
整理番号:17A0405747
収穫後の果物病害の生物的防除剤としてのBacillus amyloliquefaciens BUZの新系統の可能性【Powered by NICT】
Potential of a new strain of Bacillus amyloliquefaciens BUZ-14 as a biocontrol agent of postharvest fruit diseases
著者 (5件):
Calvo H.
(Plant Food Research Group, Instituto Agroalimentario de Aragon - IA2 - (Universidad de Zaragoza-CITA), Miguel Servet, 177, 50013, Spain)
,
Marco P.
(Plant Food Research Group, Instituto Agroalimentario de Aragon - IA2 - (Universidad de Zaragoza-CITA), Miguel Servet, 177, 50013, Spain)
,
Blanco D.
(Plant Food Research Group, Instituto Agroalimentario de Aragon - IA2 - (Universidad de Zaragoza-CITA), Miguel Servet, 177, 50013, Spain)
,
Oria R.
(Plant Food Research Group, Instituto Agroalimentario de Aragon - IA2 - (Universidad de Zaragoza-CITA), Miguel Servet, 177, 50013, Spain)
,
Venturini M.E.
(Plant Food Research Group, Instituto Agroalimentario de Aragon - IA2 - (Universidad de Zaragoza-CITA), Miguel Servet, 177, 50013, Spain)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
63
ページ:
101-110
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)