文献
J-GLOBAL ID:201702223151400525
整理番号:17A0443790
ワイン製造副産物中の抗酸化能を評価するためのサイクリックボルタンメトリー【Powered by NICT】
Cyclic voltammetry to evaluate the antioxidant potential in winemaking by-products
著者 (5件):
Jose Jara-Palacios M.
(Food Colour & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Luisa Escudero-Gilete M.
(Food Colour & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Miguel Hernandez-Hierro J.
(Food Colour & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Heredia Francisco J.
(Food Colour & Quality Lab., Dept. Nutrition & Food Science, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Hernanz Dolores
(Department of Analytical Chemistry, Facultad de Farmacia, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
資料名:
Talanta
(Talanta)
巻:
165
ページ:
211-215
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0324A
ISSN:
0039-9140
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)