文献
J-GLOBAL ID:201702223216012367
整理番号:17A0406366
食品工業における統計的工程管理の準備:自己評価ツールの開発【Powered by NICT】
Statistical process control readiness in the food industry: Development of a self-assessment tool
著者 (3件):
Lim Sarina Abdul Halim
(School of Management and Languages, Heriot-Watt University, Riccarton Campus, Edinburgh, EH14 4AS, United Kingdom)
,
Lim Sarina Abdul Halim
(Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, University of Putra Malaysia, 43400 UPM, Serdang, Selangor, Malaysia)
,
Antony Jiju
(School of Management and Languages, Heriot-Watt University, Riccarton Campus, Edinburgh, EH14 4AS, United Kingdom)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
58
ページ:
133-139
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)