文献
J-GLOBAL ID:201702223273709025
整理番号:17A0936642
小型近赤外分光計によるコーングルテンミールの超音波支援酵素的加水分解過程のin situおよびリアルタイムモニタリング【Powered by NICT】
In situ and real-time monitoring of an ultrasonic-assisted enzymatic hydrolysis process of corn gluten meal by a miniature near infrared spectrometer
著者 (5件):
Luo Lin
(School of Food Science & Technology, Nanjing Agricultural University, 210095, Nanjing, Jiangsu, China. dongms@njau.edu.cn)
,
Zhang Yanyan
,
Wang Kai
,
Ma Haile
,
Dong Mingsheng
資料名:
Analytical Methods
(Analytical Methods)
巻:
9
号:
25
ページ:
3795-3803
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2324A
ISSN:
1759-9660
CODEN:
AMNECT
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)