文献
J-GLOBAL ID:201702223289706365
整理番号:17A1424776
グラフトにより変調されたスイカ果実のテクスチャ変化の生化学的および組織学的寄与【Powered by NICT】
Biochemical and histological contributions to textural changes in watermelon fruit modulated by grafting
著者 (6件):
Soteriou Georgios A.
(Postharvest Technology Laboratory, Agricultural Research Institute, Nicosia, Cyprus)
,
Siomos Anastasios S.
(Aristotle University of Thessaloniki, 54124 Thessaloniki, Greece)
,
Gerasopoulos Dimitrios
(Aristotle University of Thessaloniki, 54124 Thessaloniki, Greece)
,
Rouphael Youssef
(Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, 80055 Portici, Italy)
,
Georgiadou Soteria
(National Reference Laboratory for Animal Health, Histopathology Section, Veterinary Services, Nicosia, Cyprus)
,
Kyriacou Marios C.
(Postharvest Technology Laboratory, Agricultural Research Institute, Nicosia, Cyprus)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
237
ページ:
133-140
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)