文献
J-GLOBAL ID:201702223332303912
整理番号:17A1074567
食事性マグネシウム摂取量と骨折リスク:大規模な前向き研究からのデータ
Dietary magnesium intake and fracture risk: data from a large prospective study
著者 (10件):
VERONESE Nicola
(Neuroscience Inst., National Res. Council, Padova, ITA)
,
VERONESE Nicola
(Inst. Clinical Res. and Education in Medicine (IREM), Padova, ITA)
,
STUBBS Brendon
(South London and Maudsley NHS Foundation Trust, London, GBR)
,
STUBBS Brendon
(King’s Coll. London, London, GBR)
,
SOLMI Marco
(Inst. Clinical Res. and Education in Medicine (IREM), Padova, ITA)
,
SOLMI Marco
(Univ. Padova, Padova, ITA)
,
NOALE Marianna
(Neuroscience Inst., National Res. Council, Padova, ITA)
,
VAONA Alberto
(Azienda ULSS20 Verona, Verona, ITA)
,
DEMURTAS Jacopo
(Azienda USL Toscana Sud Est, Grosseto, ITA)
,
MAGGI Stefania
(Neuroscience Inst., National Res. Council, Padova, ITA)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
117
号:
11
ページ:
1570-1576
発行年:
2017年06月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)