文献
J-GLOBAL ID:201702223499999830
整理番号:17A0749650
地球茶研究の特徴と傾向:Science Citation Index Expandedに基づく解析【Powered by NICT】
Characteristics and trends in global tea research: a Science Citation Index Expanded-based analysis
著者 (3件):
Wambu Enos Wamalwa
(Department of Chemistry and Biochemistry, School of Science, University of Eldoret, P.O. Box 1125, Eldoret, 30100, Kenya)
,
Fu Hui-Zhen
(Information Resources Management, School of Public Affairs, Zhejiang University, Hangzhou, Zhejiang, 310058, China)
,
Ho Yuh-Shan
(Trend Research Centre, Asia University, No. 500, Lioufeng Road, Wufeng, Taichung County, 41354, Taiwan)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
52
号:
3
ページ:
644-651
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)