文献
J-GLOBAL ID:201702223553993803
整理番号:17A0970747
粒におけるマイコトキシンの発生と緩和戦略としての収穫後管理の役割レビュー【Powered by NICT】
Mycotoxin occurrence in grains and the role of postharvest management as a mitigation strategies. A review
著者 (3件):
Neme Kumera
(Department of Food Science and Nutrition, College of Agriculture, Wollega University, Box 38, Shambu, Ethiopia)
,
Neme Kumera
(Department of Postharvest Management, College of Agriculture and Veterinary Medicine, Jimma University, Box 307, Jimma, Ethiopia)
,
Mohammed Ali
(Department of Postharvest Management, College of Agriculture and Veterinary Medicine, Jimma University, Box 307, Jimma, Ethiopia)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
78
ページ:
412-425
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)