文献
J-GLOBAL ID:201702223574059711
整理番号:17A1771330
マンゴーバガス機能性菓子:フェノール化合物のバイオアクセシビリティと透過性を向上させるための車両【Powered by NICT】
Mango-bagasse functional-confectionery: vehicle for enhancing bioaccessibility and permeability of phenolic compounds
著者 (9件):
Herrera-Cazares Luz Abril
(Facultad de Quimica, Universidad Autonoma de Queretaro, Centro Universitario Cerro de las Campanas S/N, Col. Centro, C.P. 76010, Santiago de Queretaro, Mexico. luzbril.00k@hotmail.com)
,
Hernandez-Navarro Fatima
,
Ramirez-Jimenez Aurea K.
,
Campos-Vega Rocio
,
Reyes-Vega Maria de la Luz
,
Loarca-Pina Guadalupe
,
Morales-Sanchez Eduardo
,
Wall-Medrano Abraham
,
Gaytan-Martinez Marcela
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
11
ページ:
3906-3916
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)