文献
J-GLOBAL ID:201702223824414737
整理番号:17A2003295
全小麦パン生地および最終製品の品質に及ぼすふすま画分の影響【Powered by NICT】
Whole wheat bread: Effect of bran fractions on dough and end-product quality
著者 (3件):
Khalid Khairunizah Hazila
(Department of Plant Science, North Dakota State University, Fargo, ND, USA)
,
Ohm Jae-Bom
(USDA-ARS, Cereal Crops Research Unit, Hard Spring and Durum Wheat Quality Laboratory, Fargo, ND, USA)
,
Simsek Senay
(Department of Plant Science, North Dakota State University, Fargo, ND, USA)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
78
ページ:
48-56
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)