文献
J-GLOBAL ID:201702223825108709
整理番号:17A1624377
カプセル封じ挙動と噴霧乾燥drumstick(Moringa oleifera)油の酸化安定性に及ぼす濃縮マルトデキストリン,アラビアゴムとホエー蛋白質の種々の組合せの影響【Powered by NICT】
Effect of different combinations of maltodextrin, gum arabic and whey protein concentrate on the encapsulation behavior and oxidative stability of spray dried drumstick (Moringa oleifera) oil
著者 (2件):
Premi Monica
(Department of Food Technology, Jaipur National University, Jagatpura, Jaipur, Rajasthan, 302017, India)
,
Sharma H.K.
(Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, (Deemed to be University), Longowal, Sangrur, Punjab,148016, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
105
号:
P1
ページ:
1232-1240
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)