文献
J-GLOBAL ID:201702223884928230
整理番号:17A0418190
Bacillus amyloliquefaciensにおける1-デオキシノジリマイシン産生のラクトースによる増加
Lactose Increases the Production of 1-deoxynojirimycin in Bacillus amyloliquefaciens
著者 (8件):
YAMAGISHI Kenji
(National Agricultural Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
ONOSE Shinji
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
TAKASU So
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
ITO Junya
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
IKEDA Ryoichi
(Asahimatsu Foods Co., Ltd., Nagano, JPN)
,
KIMURA Toshiyuki
(National Agricultural Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
NAKAGAWA Kiyotaka
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
MIYAZAWA Teruo
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
23
号:
2
ページ:
349-353
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)