文献
J-GLOBAL ID:201702223963794458
整理番号:17A0883132
ケラチン分解細菌による加水分解酵素の生産のための基質としてのビール粕の評価【Powered by NICT】
Evaluation of brewer’s spent grain as a substrate for production of hydrolytic enzymes by keratinolytic bacteria
著者 (3件):
Laba Wojciech
(Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Department of Biotechnology and Food Microbiology, Chelmonskiego 37, 51-630, Wroclaw, Poland)
,
Piegza Michal
(Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Department of Biotechnology and Food Microbiology, Chelmonskiego 37, 51-630, Wroclaw, Poland)
,
Kawa-Rygielska Joanna
(Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Department of Food Storage and Technology, Chelmonskiego 37, 51-630, Wroclaw, Poland)
資料名:
Journal of Chemical Technology and Biotechnology
(Journal of Chemical Technology and Biotechnology)
巻:
92
号:
6
ページ:
1389-1396
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0264A
ISSN:
0268-2575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)