文献
J-GLOBAL ID:201702224138583568
整理番号:17A0325468
天然サポニングリチルリチン酸のフィブリル自己集合に基づく熱応答性構造化乳濁液【Powered by NICT】
Thermoresponsive structured emulsions based on the fibrillar self-assembly of natural saponin glycyrrhizic acid
著者 (7件):
Wan Zhili
(Research and Development Center of Food Proteins, Department of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China. fexqyang@163.com fexqyang@scut.edu.cn)
,
Sun Yingen
,
Ma Lulu
,
Guo Jian
,
Wang Jinmei
,
Yin Shouwei
,
Yang Xiaoquan
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
1
ページ:
75-85
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)