文献
J-GLOBAL ID:201702224240091253
整理番号:17A0079033
茯苓の収穫後の異なる加工プロセスパターンの評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of different processing modes for postharvest Poria cocos
著者 (5件):
Zhang Ping
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Zheng Zhian
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Zhang Weipeng
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Zhao Zusongying
(College of Engineering, China Agricultural University)
,
Jiang Qingwu
(Anhui Jinzhai Qiaokang Yao Ye Co., Ltd.)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
19
ページ:
287-295
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)