文献
J-GLOBAL ID:201702224386947018
整理番号:17A0401971
変異株Xanthomonas campestris M2015714をCCTCCM202019によるグリセロールから製造したキサンタンゴムの特性化【Powered by NICT】
Characterization of xanthan gum produced from glycerol by a mutant strain Xanthomonas campestris CCTCC M2015714
著者 (4件):
Wang Zichao
(The Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology, Ministry of Education, School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China)
,
Wu Jianrong
(The Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology, Ministry of Education, School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China)
,
Zhu Li
(Wuxi Galaxy Biotech Co. Ltd., Wuxi, Jiangsu, 214125, China)
,
Zhan Xiaobei
(The Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology, Ministry of Education, School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi 214122, China)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
157
ページ:
521-526
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)