文献
J-GLOBAL ID:201702224394344510
整理番号:17A0882922
若年meadsの選択されたパラメータに及ぼす酵母固定化の影響【Powered by NICT】
The influence of yeast immobilization on selected parameters of young meads
著者 (4件):
Sroka Pawel
(Department of Fermentation Technology and Technical Microbiology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland)
,
Satora Pawel
(Department of Fermentation Technology and Technical Microbiology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland)
,
Tarko Tomasz
(Department of Fermentation Technology and Technical Microbiology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland)
,
Duda-Chodak Aleksandra
(Department of Fermentation Technology and Technical Microbiology, University of Agriculture in Krakow, ul. Balicka 122, 30-149, Krakow, Poland)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
123
号:
2
ページ:
289-295
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)