文献
J-GLOBAL ID:201702224402762140
整理番号:17A0399757
授乳期間中の季節的摂食療法に関連した市販のヒツジの群れからの牛乳およびチーズのテルペノイド組成の変化【Powered by NICT】
Changes in terpenoid composition of milk and cheese from commercial sheep flocks associated with seasonal feeding regimens throughout lactation
著者 (4件):
Valdivielso Izaskun
(Lactiker Research Group, Faculty of Pharmacy, University of the Basque Country, Universidad del Pais Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea, Paseo de la Universidad 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
,
de Renobales Mertxe
(Lactiker Research Group, Faculty of Pharmacy, University of the Basque Country, Universidad del Pais Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea, Paseo de la Universidad 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
,
Aldai Noelia
(Lactiker Research Group, Faculty of Pharmacy, University of the Basque Country, Universidad del Pais Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea, Paseo de la Universidad 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
,
Barron Luis Javier R.
(Lactiker Research Group, Faculty of Pharmacy, University of the Basque Country, Universidad del Pais Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea, Paseo de la Universidad 7, 01006 Vitoria-Gasteiz, Spain)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
100
号:
1
ページ:
96-105
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)