文献
J-GLOBAL ID:201702224458495076
整理番号:17A0882854
Maillard反応による単離2--蛋白質カゼインと大豆蛋白質のラクトース糖化範囲を検出するための酵素ガラクトースアッセイを用いた【Powered by NICT】
Using an enzymatic galactose assay to detect lactose glycation extents of two proteins caseinate and soybean protein isolate via the Maillard reaction
著者 (3件):
Wang Xiao-Peng
(Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, P.R. China)
,
Zhao Xin-Huai
(Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, P.R. China)
,
Zhao Xin-Huai
(Department of Food Science, Northeast Agricultural University, 150030, Harbin, P.R. China)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
8
ページ:
2617-2622
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)